Att sminka sig till fotograferingen

När du går till fotografen är det extra viktigt att se bra ut. Särskilt om det är i professionella sammanhang som jobb, en bild i tidningen eller någonting liknande. Makeup är räddningen. Här kan du hitta många bra tips och nya makeup trender!

Välj först ut vad du vill att andra ska lägga märke till. Om du vill att ögonen ska synas ordentligt så ska du ta god tid på dig att välja ut den ögonskugga som passar dig bäst.

Varför sminka sig innan fotograferingen?

När jag bestämmer mig för att spendera tid och pengar på att gå till en fotograf så vill jag ha bilder som ser så bra ut som möjligt. Om du förbereder dig ordentligt så kommer du att bli nöjdare med resultatet! Om du ska använda bilderna i professionellt sammanhang så kan sminket göra dag och natt skillnad, därför är det viktigt att lägga mycket tid på att sminka sig innan fotograferingen.

Att sminka sig professionellt

Det bästa du kan göra innan en fotografering är att få professionell hjälp med sminket. Att få hjälp av en så kallad “makeup artist” inför fotograferingen ger dig det lilla extra inför en fotografering. Resultatet kommer att tala för sig själv.

This entry was posted in Tips. Bookmark the permalink.