Vad gör man med bilderna man tar?

För somliga kanske det räcker med att ta en vacker bild och bara låta den vara efteråt. Vetskapen om att den finns där och att man kan ta upp och titta på den eller visa den för andra när man vill räcker gott och väl. Men många gillar att göra något mer med bilden efter den är tagen. Känner man att man vill göra detta men inte riktigt vet vad kommer några snabba tips här.

Gör den till en tavla

Bilder vi tar idag sparas i betydligt högre upplösning än vi normalt sett använder dem. Detta kan man dra nytta av genom att förstora upp en bild till tavelstorlek och fortfarande få riktigt snygga resultat. Ladda bara upp bilden, välj en storlek och lägg en beställning så kommer det levereras en tavla inom kort.

Skapa ett kollage

Under något som en semester får man ofta fler bilder än man praktisk sett kan göra om till tavlor, men man känner fortfarande att det finns ett värde i många av dem, om inte alla. Med tanke på att alla bilderna mest troligt kommer vara digitala är det enklast att göra detta online idag.

Trycka upp dem på allehanda ting

Alla är säkert bekant med bilder man kan trycka upp på en t-shirt, men teknologin stannar inte bara vid detta enkla plagg. Allt från skor till tights kan också prydas av bilder man själv har tagit. Desamma gäller även saker som datorväskor, duschdraperier, musmattor, frimärken och mycket annat. Vill man bära med sig en vacker bild man tagit är detta helt klart ett sätt att göra det. Det kan till och med göras på bakverk och är perfekt för nästa födelsedag eller årsdag som kommer.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.