Handla grejer till sommarens skateboard åkning

Våren är i full gång, med fåglar som kvittrar, blommor som blommar och insekter som surrar. Detta innebär att sommaren snart är här. Detta innebär att det är hög dags för dig att börja handla grejer till sommarens åkningar. Så vad bör du handla? Och vad är bra att tänka på? Just det går vi igenom i denna blogg-post.

Att tänka på inför sommarens åkning

Det första man bör tänka på är vilken utrustning som redan finns tillgänglig. Fokusera på att alltid ha skyddsutrustning. Så vad är då skyddsutrustning för något? I den kategorin har vi med hjälmar, handledsskydd, knäskydd och armbågsskydd. Om du åker skateboard så är skate-skor också minst lika viktigt.

Förutom skyddsutrustningen så är nästan alla delar på brädan vitala för en smidig och skön åkning. Därför rekommenderar vi starkt att du förutom självaste brädan, även har de truckar, kullager och hjul som passar din åkstil bäst. Om longboard är din grej så är allt det som vi har nämnt ovan extra viktigt.

Så innan du ger dig ut på sommarens åkningar, förbered dig ordentligt genom att införskaffa de delar som passar dig bäst. Samtliga ovan nämnda delar och skyddsutrustning kan du köpa online.

This entry was posted in Tips. Bookmark the permalink.