Vilken typ av fotograf är du?

Alla har vi olika intressen och när det kommer till fotografering så kanske man fotograferar lite allt möjligt till en början innan man hittar sin grej. Vilken typ av fotograf är du? har du inte riktigt hittat dina motiv än så får du lite tips här.

Vissa kanske alltid har kameran med sig för att fånga det dagliga livet där de befinner sig. Andra väljer att fotografera naturbilder då man älskar att vara ute i skog och mark. Allt kan fotograferas och det gäller att man hittar sin nisch inom fotografering. Gillar du sport så kanske det är detta du ska fotografera. Det finns som sagt otaliga motiv där ute som bara väntar på att bli fotograferad av just dig.

Det kan skilja sig i teknik från att fotografera natur, sportevenemang och det dagliga livet i en storstad. Och det gäller att man verkligen lär sig att behärska sin kamera och de motiv som man planerar att ta. Genom att fotografera så lär man sig massor men det finns också kurser att gå för att få mer kunskap vad man ska tänka på när mörkret faller och hur man ska ställa in sin kamera för att få bästa möjliga bild.

 

This entry was posted in Foto, Tips. Bookmark the permalink.